İSTANBUL / ŞİŞLİ - Mehmet Pisak Anadolu Lisesi

Mehmet Pisak Anadolu Lisesi

Adres
Paşa Mah. Poyraz Sok. No29 Feriköy ŞİŞLİ / İSTANBUL ULAŞIM /Eminönünden 70FE ile Feriköy durağında ,Yenikapıdan 70FY ile Feriköy durağında,Taksimden 49T ile Bomonti / Tünel durağında,metro ile Pangaltı / Osmanbey durağında inebilirsiniz.
Vizyon
Bulunduğumuz çevrede liderliği ve katkılarıyla örnek alınan okul olmak. İlkesiyle tüm çalışmalarımızı yürütmek ve Mehmet Pısak Lisesi’nin adını bölgemizde tercih edilen okullar arasına yazdırmaktır.
Misyon
Her öğrencinin içinde sosyal, psikolojik,sportif,kültürel ve analitik yönlerden birinin varlığına inanarak bunların farkına varabilmelerini sağlamak ve gelişmeleri için yol göstermek. GÖREVİMİZ Çocuklar geleceğimizdir. Bizler geleceğimize hizmet ediyoruz
Derslik :21<
Öğretim Şekli :NORMAL-TEKLİ ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
ADSL (4 Mbit)
İNGİLİZCE,ALMANCA,İSPANYOLCA
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Ulaşım: İstanbul’un Eminönü semtinden kalkan 70 FE no’lu otobüs ile Feriköy durağında inip 10 dk yürüme mesafesi ile, Yenikapı’dan kalkan 70FY no’lu otobüs ile Feriköy durağında inip 10 dk yürüme mesafesinde, Taksimden kalkan 49T no’lu otobüs ile Bomonti-Tünel durağında inip 5 dklık yürüme mesafesinde,metro ile Pangaltı-Osmanbey metro durağında inip 15 dklık yürüme mesafesinde Feriköy’e ulaşım sağlanabilmektedir.Metrobüs ile Darülaceze durağından 15 dklık yürüme mesafesinde kalmaktayız.
KAĞITHANE,SÜTLÜCE,OKMEYDANI,ÇAĞLAYAN,KURTULUŞ,TAKSİM,BEŞİKTAŞ,GAZİOSMANPAŞA,
Feriköy/ Şişli