1.Dönem Sonu İş ve İşlemleri

MEHMET PİSAK ANADOLU LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

1. DÖNEM SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

·         Her dersten mutlaka en az 2 tane Ders ve Etkinliklere Katılım/Performans notunun (Seçmeli dersler dâhil) verilmesi,

·         E-Okul sisteminde bulunan Karne Bilgileri- Öğretmen Görüşünün Şube Rehber öğretmenlerince mutlaka her öğrenci için girilmesi

·         E-Okul sistemi içerisinde Şube Rehber öğretmenlerince her öğrencinin okumuş olduğu kitapların girilmesi,

·         Sınıf ders defterlerinde eksik konu/kazanım ya da imzaların tamamlanması.

·         Kulüp ve etkinlik yaptırmış öğretmenlerin sosyal etkinlikler modülüne yaptıkları etkinlikleri girmeleri

·         Mazeretleri nedeniyle okula gelmeyen derslere girmeyen öğrencilerin yazılı sınavlarının yapılarak notları okul idaresi ile iş birliği yapılarak girilmesi. (En geç 15 Ocak 2024 Pazartesi)

·         1. Dönem, mazeretsiz olarak yazılı ve uygulamalı sınavlara katılmayan öğrencilere; yazılı, performans ve der içi-ders dışı etkinlikler bölümlerine G(Girmedi) harfi kopya çeken öğrencileri için K yazılmalıdır.

·         Nöbet defterinde imzası bulunmayan öğretmenlerin nöbetleri bulunan günleri imzalaması,

·         Onur Belgesi için teklif edilecek öğrencilerin onur kuruluna bildirilmesi ve onur kurulunun listeyi ödül ve disiplin kuruluna bildirmesi (15 Ocak 2024 Pazartesi-Seda Polat)

·         Tüm Not girişlerinin 15 Ocak 2024 Pazartesi günü akşam saat 17:00 ye kadar tamamlanması

·         1.Dönem not çizelgeleri okul idaresi tarafından çıkarılıp öğretmenlere imzalatılacaktır. Kanaat dönemi not çizelgelerinin 17 Ocak 2024 Çarşamba saat 17:00 ye kadar imzalanması gerekmektedir. Gerekli kontrollerin ders öğretmenleri tarafından özenle yapılması gerekmektedir.

·         18 Ocak 2024 Perşembe günü tüm şube rehber öğretmenlerin okula gelerek karneleri imzalayıp okul idaresine teslim etmesi gerekmektedir.

·         19 Ocak 2024 Cuma günü saat 10.00’da tüm sınıf şube rehber öğretmenleri kendi sınıflarının karnelerini sınıfta vermek üzere okulda hazır bulunacaklardır. Dersi bulunan tüm öğretmenler okulda bulunmalıdır.

·         Not: 1.DÖNEM SINAV ZÜMRE ANALİZ RAPORLARININ BAŞKANLARI TARAFINDAN TESLİM EDİLMESİ-18 Ocak 2024

·         Kulüp ve sınıf/şube rehber öğretmenleri DÖNEM SONU RAPORLARININ TESLİM EDİLMESİ -18 Ocak 2024

·         1.Dönem Performans ölçeklerinin en geç 17 Ocak 2024 günü teslim edilmesi (memurdaki dosyaya)

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 21:13 - Görüntülenme: 112