Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde vatan topraklarını korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz Erkek Voleybol Takımı Şişli 3.sü, Okulumuz Kız Voleybol Takımı Şişli 4.sü olarak ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sevgi YÜCEL'in katıldığı törende aldılar. Tebrikler gençler. Öğretmenlerimiz Burcu Gültekin ve Neşe Kap'a emekleri için çok teşekkürler.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü programı, ilçemiz okullarından Mehmet Pisak Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Program için hazırlanan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Şbt

Şişli ilçesi Genç kızlar Basketbol müsabakalarında okulumuz  Genç Kızlar Basketbol ilçe 3. sü olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor Danışman Öğretmenlerimiz Burcu Gültekin ve Neşe Kap'a teşekkür ediyoruz. Tebrikler

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla okulumuzda 1 (bir) dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde, depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Ock

Okulumuz 9/C sınıfı öğrencisi AYBERK KABAKTAŞ, İstanbul’da düzenlenen U17 Güreş Şampiyonası’nda U17 İstanbul Şampiyonası birincisi olmuştur.

Tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Bravo Ayberk.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Feyhime ANGIN BEK'in Yarıyıl Tatili Mesajı

Ara

Yeni yılınızı en içten duygularımızla kutlar, 2024 yılının sevinç ve mutluluklarımızı çoğaltacağımız huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederiz. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya için barış, umut, sağlık, mutluluk ve başarıyla dolu güzel bir yıl olmasını dileriz.

Ara

Okulumuz 9/C sınıfı öğrencilerinden AYBERK KABAKTAŞ Bilecik’te düzenlenen Türkiye Gruplar Müsabakasında Serbest Stil Gençler /B Güreş şampiyonasında 65 kiloda 3. Olmuştur. Tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz. Bravo Ayberk.

Ara

MPAL-LÖSEV İşbirliği ile İnci Gönüllüleri başlıyor. Ayrıntılar afişte.

Ara

2013 yılında okulumuzdan mezun olan Veteriner Hekim Umut Köksal, “veterinerlik” hakkında sunum yapacak ve öğrencilerimizin sorularını cevaplayacaktır. Umut Köksal, 2023 yılında TRT Belgesel kanalı için Gönüllü Veteriner belgeselini çekmiş ve il il dolaşarak hayvanlara yardım etmeye devam etmektedir.

Tarih: 22.12.2023

Yer: Konferans salonu

Katılacak Sınıflar: 11/A/B ve 12/A/B/C

Organizasyon ve Planlama: Sağlık, Temizlik, Beslenme Kulübü

Danışman Öğretmen: Derya TEKE

12 sınıf öğrencilerine yönelik
“Sınav Kaygısı” Semineri Psikolojik Danışman Mustafa İltüzer tarafından verildi.

Ara

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında 19.12.2023 Salı günü saat 19.00'da Psikolojik Danışman Sanem SOĞUKPINAR tarafından velilerimize verilecek olan "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu uzaktan çevrimiçi seminere davetlisiniz.