Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkuyla kutlandı

Kas

Öğrencilerimizin gelişimlerini izlemek, başarılarılarını artırmak, Türkiye genelindeki örneklem öğrenci grubu içerisindeki akademik durumlarını görmek amacıyla okul geneli gelişim izleme/deneme sınavımız yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin “. Yıl”ı, okulumuzda gururla, sevinçle, coşkuyla kutlanıyor… Nice yüz yıllara! Teşekkürler Rüzgar Köse

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında yapılacak olan okul törenimize davetlisiniz. Bekleriz. Mehmet Pisak Anadolu Lisesi 11.00
@sislimem@MucahitYentur@istanbulilmem@sevgiyucell

Ekm

Okulumuz Öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Anıtkabir, Meclis ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret ettiler. Gezi, Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü Danışman öğretmenleri Eda Erker ve Nilgün Böyüktangal'a teşekkür ederiz. @MucahitYentur@sislimem@istanbulilmem

Ekm

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi sonucunda hayatını kaybedenler ve özellikle çocuklar için bayrak töreni esnasında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinliğimiz okulumuz konferans salonunda yapıldı. Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Elif BAHADIR tarafından "Eğitimde Yapay Zekâ ve Uygulamaları" konusunda keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Doç. Dr. Elif BAHADIR hocamıza teşekkür eder, söyleşinin hazırlanmasında emeği ge.en Proje Yürütücümüz Müdür Yard. Caner ACAR'a ve Bilişim Teknolojileri Danışman Öğretmenimiz Enver YAĞMUR'a şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin 2023 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı okul yönetimimiz ve velilerimizin katılımıyla okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda çalışmalarından ötürü eski okul aile birliği yönetim kuruluna plaket takdimi yapıldı. Yeni seçilen Okul aile Birliği üyelerimize görevlerinde başarılar dileriz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında okullarımızda gerçekleştirilecek yazılı sınav süreçleri ile ilgili merak edilenleri görselimizde bulabilirsiniz.

Yabancı dil derslerinin sınav puanı, yazılı sınavın yüzde 50'si, dinleme sınavının yüzde 25'i ve konuşma sınavının yüzde 25'i alınarak hesaplanacak.

Türk dili ve edebiyatı dersinin sınav puanının hesaplanmasında, yazılı sınavın yüzde 70'i, dinleme sınavının yüzde 15'i ve konuşma sınavının yüzde 15'i alınacak.